Gure
Ekoizle eta hornitzaileak
Gure ekoizle eta hornitzaileekin egunero dugun harremana funtsezkoa da gure sukaldaritzarako.
Gure ohiturak, paisaia eta kultura gastronomikoa bizirik mantentzeko dugun modua da.
BARAZKIAK / BELARRAK / KIMUAK:
- Arrospide Barazkiak (Usurbil)
- Blasenea Mintegiak (Zarautz)
- Miguel Mari “Egaña Baserria” (Bretxako Merkatua, Donostia)
- “Mejana” Aguadoren Barazkiak (Tutera)
GAZITUAK – ARRAIN KONTSERBAK:
- Karmelo Toja ( Bermeo)
- Conservas Yurrita ( Mutriku)
HESTEBETEHAK:
- Ibéricos” Carrasco” ( Guijuelo)
ARRAUTZAK ETA ESNEKIAK:
- “Han goiko arraultzak” arrautza ekologikoak (Usurbil)
- J. Aranburu Idiazabal gazta (Idiazabal)
- Goenaga esnekiak (Donostia)
MIKOLOGIKOAK:
- Aitor lasa “Lapiko” (Hernani)
- Arrospide Banaketak (Usurbil)
ARRAIN ETA ITASKIAK:
- Pescados y Mariscos Easo (Pasaiako Arrain Lonja)
- Paskuala Arrandegia (Donostia)
- San Antón Mintegiak (Getaria)
- Mariscos Laureano (Cambados)
HARAGIA / EHIZAKOAK:
- Cárnicas Luismi (Pasaia)
- Martiko (Bera)
- Pichón de Araiz (Valtierra)
- Higinio Gómez (Mercado de Vallehermoso, Madrid)
- Carnicería Asensio (Donostia)
OGIAK:
- The LOAF (Donostia)