Gure ekoizle eta hornitzaileak

Gure

Ekoizle eta hornitzaileak

Gure ekoizle eta hornitzaileekin egunero dugun harremana funtsezkoa da gure sukaldaritzarako.
Gure ohiturak, paisaia eta kultura gastronomikoa bizirik mantentzeko dugun modua da.

BARAZKIAK / BELARRAK / KIMUAK:

  • Arrospide Barazkiak (Usurbil)
  • Blasenea Mintegiak (Zarautz)
  • Miguel Mari “Egaña Baserria” (Bretxako Merkatua, Donostia)
  • “Mejana” Aguadoren Barazkiak (Tutera)

GAZITUAK – ARRAIN KONTSERBAK:

  • Karmelo Toja ( Bermeo)
  • Conservas Yurrita ( Mutriku)

HESTEBETEHAK:

  • Ibéricos” Carrasco” ( Guijuelo)

ARRAUTZAK ETA ESNEKIAK:

  • “Han goiko arraultzak” arrautza ekologikoak (Usurbil)
  • J. Aranburu Idiazabal gazta (Idiazabal)
  • Goenaga esnekiak (Donostia)

MIKOLOGIKOAK:

  • Aitor lasa “Lapiko” (Hernani)
  • Arrospide Banaketak (Usurbil)

ARRAIN ETA ITASKIAK:

  • Pescados y Mariscos Easo (Pasaiako Arrain Lonja)
  • Paskuala Arrandegia (Donostia)
  • San Antón Mintegiak (Getaria)
  • Mariscos Laureano (Cambados)

HARAGIA / EHIZAKOAK:

  • Cárnicas Luismi (Pasaia)
  • Martiko (Bera)
  • Pichón de Araiz (Valtierra)
  • Higinio Gómez (Mercado de Vallehermoso, Madrid)
  • Carnicería Asensio (Donostia) 

OGIAK:

  • The LOAF (Donostia)