Karta
GURE PLATEREN Karta
Gure platerak prestatzeko, lehengai bikainak hartzen ditugu abiapuntutzat, ekoizle txikiekiko harremana oinarritzat hartuta eta sasoiko produktuen erabilera etxeko arautzat hartuta; hala, sasoiko barazkirik onenak, arrain eta itsaski freskoenak eta haragi esklusiboenak dira gure sukaldaritzaren zutabeak.
SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)
Lagrima illaren arranparrillan, aurrautzako gorringoarekin, urdaiazpiko saldarekin eta tipula toffearekin
29,50€Nafarrako zainzuri freskoak arranparrillan eta urdaiazpiko holandar saltsarekin
19,50€Udaberri platera (illarra, babak, zainzurriak, xixak eta patata berria) urdaiazpiko laminaekin eta aurrautzako gorringoarekin
26,00€Temperatura baxuan egindako udaberriko xixen nahaskia
24,50€Legatz solomoa ilar saltsa berdean, zain zuri freskoak eta txirlak
32,50€
Platos de temporada (iva incluido)
Iberiko xaflaz gozatutako ostrak, azalore-purea eta zigala salda, limoi azalaren olioarekin (4ale)
24,00€Baba txiki salteatuak orburuekin eta borrajekin, kardorekin arrautzako gorringo eta lur sagar kremarekin
24,50€Tudelako orburuak txirlekin saltsa verdean
27,00€Uso bi egosketan, gaztaina purearekin eta bere barruko tosta
27’50€
Platos de temporada (iva incluido)
Parrillan egindako hegaluze-zatiak marmitako kremaren gainean eta piperrak
23,50€Hegaluze konfitatua tartar tomate gainean piper mahonesarekin
19,50€Sasoiko barazki salteatuak, txipiroi zintak eta romesco saltsa
19,50€“Korain”eko Txipiroiak parrillan egindakoak
Unitatea 16,50€“Korain”eko Txipiroiak Pelayo eran salteatuak
28,50€
Platos de temporada (iva incluido)
Baba txiki salteatuak orburuekin eta borrajekin, kardorekin arrautzako gorringo eta lur sagar kremarekin
24,50€Arranparrilan egindako sasoiko barazkiak eta “romesco” suabea
17,50€Tudelako orburuak txirlekin saltsa verdean
27,00€Uso bi egosketan, gaztaina purearekin eta bere barruko tosta
27’50€
Hasierako Platerak
Lasikoak
SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)
Abakandoen salpikoia, beraren koraleko ozpin-olioarekin eta baratxuri maionesarekin
36,00€“Carrasco” ezkur urdaiazpiko 100% iberiarra eta / edo solomo iberiarra
25,00 / 23,00€Etxeko foie mi-cuita, abrikot konpotarekin eta tostekin
20,50€Gazitutako antxoak eta hegaluze mendreska morroi piperrekin errea eta piperminak
21,50€Pikillo piper konfitatuak
13,50€Arroza txirlarekin bertan egina (20 minutu)
28,50€Olagarroa parrillan, patata hautsi, iberiarra papada, borraja saltsa eta piperrantxaren emulzioa
24,50€Txangurroa “donostiarra” erara
30,00€
Gure
ITSASKIAK
ITSASKIAK (BEZa BARNE)
Ostrak naturalak
Unitatea 4,70€Kantauriko misera, arranparrilan
Kg€Galiziako txirla finak zartaginean
35,50€Huelvako izkira zuria, plantxan
30,50€
Gure
ARRAINAK
PARRILLAN PRESTATUTAKO ARRAINAK (BEZa BARNE)
Legatz kokotxak
33,00€Erreboilo basatia
Kg / €Txalupa mihiarrai
Kg / €Bisigua
Kg / €Zapo beltza
28,50€
ETA GAINERA
Legatz solomoa, kokotxa eta txirlekin
32,50€Legatz zatiak, arrautza-irinetan pasatuta, piper morro erreekin
27,00€Legatz kokotxak, arrautza-irinetan pasatuta edo pil-pil erara
33,00€
Gure
HARAGIAK
Haragiak (BEZa BARNE)
Idi azpizuna, pikillo piperrekin eta onddoekin glaseatutako patatak
26,50€Idi txuleta arranparrilan
Kg / €Bi egosketan egindako “Mont Royaleko” usakumea bere barrualdeko patearekin
33,00€Foie errea arranparrillan, baratxuri zopa perretxikoekin eta patata kremarekin
25,50€Azpizun tartara
25,00€
Gure
POSTREAK
POSTREAK (BEZa BARNE)
Torrija karamelatua, antigua erara, kafesne izozkiarekin
9,00€Gure txokolatezko postrea , jogurt izoztua eta jengibre kremarekin
9,00€Kremasko hostopila, sagar kompota eta albertxiko culisa hur izozkiarekin
9,00€Tolosako teilak eta zigarrilloak
8,50€Mojito sorbetea
8,50€“Pastor Aramburu” Idiazabal gazta (naturala eta ketua)
10,00€