Gure Karta

Karta

GURE PLATEREN Karta

Gure platerak prestatzeko, lehengai bikainak hartzen ditugu abiapuntutzat, ekoizle txikiekiko harremana oinarritzat hartuta eta sasoiko produktuen erabilera etxeko arautzat hartuta; hala, sasoiko barazkirik onenak, arrain eta itsaski freskoenak eta haragi esklusiboenak dira gure sukaldaritzaren zutabeak.

SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)

  • Hegaluze konfitatua tartar tomate gainean piper mahonesarekin

    17,00
  • Korain”eko Txipiroiak – Parrillan egindakoak, potxen krema arinarekin eta tomate eta albakazko tartarra

    Unitatea 16,50€
  • Iberiko xaflaz gozatutako ostrak, azalore-purea eta zigala salda, limoi azalaren olioarekin

    13’50
  • Lagrima illaren arranparrillan, aurrautzako gorringoarekin, urdaiazpiko saldarekin eta tipula toffearekin

    29’50
  • Nafarrako zainzuri freskoak arranparrillan bere mahonesarekin

    19’00
  • Udaberri platera (illarra, babak, zainzurriak, xixak eta patata berria) urdaiazpiko laminaekin eta aurrautzako gorringoarekin

    26’00
  • Temperatura baxuan egindako udaberriko xixen nahaskia

    24’50
  • Legatz solomoa ilar saltsa berdean, zain zuri freskoak eta txirlak

    31’50

Platos de temporada (iva incluido)

  • Hegaluze konfitatua tartar tomate gainean piper mahonesarekin

    17,00
  • Korain”eko Txipiroiak – Parrillan egindakoak, potxen krema arinarekin eta tomate eta albakazko tartarra

    Unitatea 16,50€
  • Iberiko xaflaz gozatutako ostrak, azalore-purea eta zigala salda, limoi azalaren olioarekin

    13’50
  • Lagrima illaren arranparrillan, aurrautzako gorringoarekin, urdaiazpiko saldarekin eta tipula toffearekin

    29’50
  • Nafarrako zainzuri freskoak arranparrillan bere mahonesarekin

    19’00
  • Udaberri platera (illarra, babak, zainzurriak, xixak eta patata berria) urdaiazpiko laminaekin eta aurrautzako gorringoarekin

    26’00
  • Temperatura baxuan egindako udaberriko xixen nahaskia

    24’50
  • Legatz solomoa ilar saltsa berdean, zain zuri freskoak eta txirlak

    31’50

Platos de temporada (iva incluido)

  • Hegaluze konfitatua tartar tomate gainean piper mahonesarekin

    17,00
  • Parrillan egindako sasoiko barazkiak, txipiroi zintak eta “romesco” suabea

    17,50
  • Korain”eko Txipiroiak – Parrillan egindakoak, potxen krema arinarekin eta tomate eta albakazko tartarra

    Unitatea 16,50€

Platos de temporada (iva incluido)

  • Iberiko xaflaz gozatutako ostrak, azalore-purea eta zigala salda, limoi azalaren olioarekin

    13’50
  • Nafarroko orburuak eta kardu arranparrilan baratxuri zuria kremarekin eta arbendolak praline gazia

    17,50
  • Arranparrilan egindako sasoiko barazkiak eta “romesco” suabea

    17,50

Hasierako Platerak

Lasikoak

SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)

  • Abakando eta ganben salpikoia, beraren koraleko ozpin-olioarekin eta baratxuri maionesarekin

    34,00
  • “Carrasco” ezkur urdaiazpiko 100% iberiarra eta / edo solomo iberiarra

    25,00 / 23,00
  • Etxeko foie mi-cuita, mertxika konpotarekin eta tostekin

    18,50
  • Gazitutako antxoak eta hegaluze mendreska morroi piperrekin errea eta piperminak

    17,50
  • Pikillo piper konfitatuak

    13,50
  • Olagarroa parrillan azaen gainean salteatua, lur sagar zopa, iberiarra papada eta pimentoi oliorekin

    19,50

Gure

ITSASKIAK

ITSASKIAK (BEZa BARNE)

  • Kantauriko misera, arranparrilan

    Kg 76.00
  • Huelvako izkira zuria, plantxan

    28,50
  • Izkiratzarra, arranparrilan

    Unitatea 16,50

Gure

ARRAINAK

PARRILLAN PRESTATUTAKO ARRAINAK (BEZa BARNE)

  • Legatz kokotxak

    33,00
  • Erreboilo basatia

    Kg 78,00
  • Txalupa mihiarrai

    Kg 78,00
  • Bisigua

    Kg 82,00

ETA GAINERA

  • Legatz solomoa, kokotxa eta txirlekin

    31´50
  • Legatz zatiak, arrautza-irinetan pasatuta, piper morro erreekin

    24´00
  • Legatz kokotxak, arrautza-irinetan pasatuta

    33,00

Gure

HARAGIAK

Haragiak (BEZa BARNE)

  • Idi azpizuna, perretxiko eta barazki “gisatuekin”

    25,50
  • “Luismi premium” idi txuleta arranparrilan

    Kg 53,50
  • Foie hotz errea arranparrilan, arto krema keetua, tipula gorriko konpota eta ahatearen zuju azidulatu

    23´00
  • Bi egosketan egindako Araizko usakumea bere barrualdeko patearekin

    31´00

Gure

POSTREAK

POSTREAK (BEZa BARNE)

  • Torrija karamelatua, antigua erara, kafesne izozkiarekin

    8,50
  • Gure txokolatezko postrea , jogurt izoztua eta jengibre kremarekin

    8,50
  • Kremasko hostopila, sagar kompota eta albertxiko culisa hur izozkiarekin

    8,50
  • Tolosako teilak eta zigarrilloak

    8,50
  • Mojito sorbetea

    8,50
  • “Pastor Aramburu” Idiazabal gazta

    9,50