Gure Karta

Karta

GURE PLATEREN Karta

Gure platerak prestatzeko, lehengai bikainak hartzen ditugu abiapuntutzat, ekoizle txikiekiko harremana oinarritzat hartuta eta sasoiko produktuen erabilera etxeko arautzat hartuta; hala, sasoiko barazkirik onenak, arrain eta itsaski freskoenak eta haragi esklusiboenak dira gure sukaldaritzaren zutabeak.

SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)

  • Iberiko xaflaz gozatutako ostrak, azalore-purea eta zigala salda, limoi azalaren olioarekin (4 ale)

    24,00
  • Lagrima illaren arranparrillan, aurrautzako gorringoarekin, urdaiazpiko saldarekin eta tipula toffearekin

    38,00
  • Nafarrako zainzuri freskoak arranparrillan

    22,50
  • Udaberri platera (illarra, babak, zainzurriak, xixak eta patata berria) urdaiazpiko laminaekin eta aurrautzako gorringoarekin

    28,00
  • Temperatura baxuan egindako udaberriko xixen nahaskia

    27,50
  • Legatz solomoa ilar saltsa berdean, zain zuri freskoak eta txirlak

    37,00

Platos de temporada (iva incluido)

  • Iberiko xaflaz gozatutako ostrak, azalore-purea eta zigala salda, limoi azalaren olioarekin (4ale)

    24,00
  • Baba txiki salteatuak orburuekin eta borrajekin, kardorekin arrautzako gorringo eta lur sagar kremarekin

    26,50
  • Tudelako orburuak txirlekin saltsa verdean

    28,50
  • Uso bi egosketan, gaztaina purearekin eta bere barruko tosta

    29’00

Platos de temporada (iva incluido)

  • Parrillan egindako hegaluze-zatiak marmitako kremaren gainean eta piperrak

    25,00
  • Hegaluze konfitatua tartar tomate gainean piper mahonesarekin

    23,00
  • Baserriko lekak urdaiazpikoarekin salteatuta, bakailao konfitatua, oliba beltza purea, pinaziak eta patata aparra

    19,50
  • “Korain”eko Txipiroiak parrillan egindakoak egindakoak babarrun fresko kremarekin eta tomate ospinarekin

    Unitatea 18,50
  • “Korain”eko Txipiroiak Pelayo eran salteatuak

    31,50

Platos de temporada (iva incluido)

  • Iberiko xaflaz gozatutako ostrak, azalore-purea eta zigala salda, limoi azalaren olioarekin (4ale)

    24,00
  • Arranparrilan egindako sasoiko barazkiak eta “romesco” suabea

    17,50
  • Baba txiki salteatuak orburuekin eta borrajekin, kardorekin arrautzako gorringo eta lur sagar kremarekin

    26,50
  • Tudelako orburuak txirlekin saltsa verdean

    28,50
  • Onddoak arranparrillan baratxori zopa gainean, baserriko aurrautza gorringo eta pinaziak

    31,00
  • Uso bi egosketan, gaztaina purearekin eta bere barruko tosta

    29’00

Hasierako Platerak

Lasikoak

SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)

  • Abakandoen salpikoia, beraren koraleko ozpin-olioarekin eta baratxuri maionesarekin

    38,00
  • “Carrasco” ezkur urdaiazpiko 100% iberiarra eta / edo solomo iberiarra

    28,00 / 25,00
  • Etxeko foie mi-cuita, abrikot konpotarekin eta tostekin

    25,00
  • Gazitutako antxoak eta hegaluze mendreska morroi piperrekin errea eta piperminak

    25,00
  • Pikillo piper konfitatuak

    13,50
  • Arroza txirlarekin bertan egina (20 minutu)

    31,50
  • Olagarroa parrillan, patata hautsi, iberiarra papada, borraja saltsa eta piperrantxaren emulzioa

    27,50
  • Txangurroa “donostiarra” erara

    33,00

Gure

ITSASKIAK

ITSASKIAK (BEZa BARNE)

  • Ostrak naturalak

    Unitatea 6,00
  • Kantauriko misera, arranparrilan

    Kg
  • Galiziako txirla finak zartaginean

    35,50
  • Galiziako txirla finak saltsa berdean

    35,50
  • Huelvako izkira zuria, plantxan

    33,00

Gure

ARRAINAK

PARRILLAN PRESTATUTAKO ARRAINAK (BEZa BARNE)

  • Legatz kokotxak

    37,00
  • Erreboilo basatia

    Kg /
  • Txalupa mihiarrai

    Kg /
  • Bisigua

    Kg /
  • Zapo beltza

    36,50

ETA GAINERA

  • Legatz solomoa, kokotxa eta txirlekin

    37,00
  • Legatz zatiak, arrautza-irinetan pasatuta, piper morro erreekin

    32,00
  • Legatz kokotxak, arrautza-irinetan pasatuta edo pil-pil erara

    37,00

Gure

HARAGIAK

Haragiak (BEZa BARNE)

  • I“Premium” Idi azpizuna, pikillo piperrekin eta onddoekin glaseatutako patatak

    34,00
  • “Premium” Idi txuleta arranparrilan

    kg69,00|
  • Bi egosketan egindako “Mont Royaleko” usakumea bere barrualdeko patearekin

    33,00
  • Galiziako “Premium” Idi txuleta arranparrilan

    kg77,00|
  • Foie errea arranparrillan, baratxuri zopa perretxikoekin eta patata kremarekin

    28,50
  • Azpizun tartara

    29,00

Gure

POSTREAK

POSTREAK (BEZa BARNE)

  • Torrija karamelatua, antigua erara, kafesne izozkiarekin

    9,50
  • Gure txokolatezko postrea , jogurt izoztua eta jengibre kremarekin

    9,50
  • Kremasko hostopila, sagar kompota eta albertxiko culisa hur izozkiarekin

    9,50
  • Tolosako teilak eta zigarrilloak

    8,50
  • Mojito sorbetea

    9,00
  • “Pastor Aramburu” Idiazabal gazta (naturala eta ketua)

    11,00