Gure Karta

Karta

GURE PLATEREN Karta

Gure platerak prestatzeko, lehengai bikainak hartzen ditugu abiapuntutzat, ekoizle txikiekiko harremana oinarritzat hartuta eta sasoiko produktuen erabilera etxeko arautzat hartuta; hala, sasoiko barazkirik onenak, arrain eta itsaski freskoenak eta haragi esklusiboenak dira gure sukaldaritzaren zutabeak.

SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)

  • Lagrima illaren arranparrillan, aurrautzako gorringoarekin, urdaiazpiko saldarekin eta tipula toffearekin

    29,50
  • Nafarrako zainzuri freskoak arranparrillan bere mahonesarekin

    19,00
  • Udaberri platera (illarra, babak, zainzurriak, xixak eta patata berria) urdaiazpiko laminaekin eta aurrautzako gorringoarekin

    26,00
  • Temperatura baxuan egindako udaberriko xixen nahaskia

    24,50
  • Legatz solomoa ilar saltsa berdean, zain zuri freskoak eta txirlak

    31,50

Platos de temporada (iva incluido)

  • Iberiko xaflaz gozatutako ostrak, azalore-purea eta zigala salda, limoi azalaren olioarekin (4 ale)

    24,00
  • Baba txiki salteatuak orburuekin eta borrajekin, kardorekin arrautzako gorringo eta lur sagar kremarekin

    24,50
  • Uso bi egosketan, gaztaina purearekin eta bere barruko tosta

    27’50

Platos de temporada (iva incluido)

  • Parrillan egindako hegaluze-zatiak marmitako kremaren gainean eta piperrak

    22,50
  • Hegaluze konfitatua tartar tomate gainean piper mahonesarekin

    18,00
  • Sasoiko barazki salteatuak, txipiroi zintak eta romesco saltsa

    17,50
  • “Korain”eko Txipiroiak parrillan egindakoak, potxen krema arinarekin eta tomate-albakazko sartaian egindakoa

    Unitatea 16,50
  • “Korain”eko Txipiroiak Pelayo eran salteatuak

    27’50

Platos de temporada (iva incluido)

  • Iberiko xaflaz gozatutako ostrak, azalore-purea eta zigala salda, limoi azalaren olioarekin (4 ale)

    24,00
  • Baba txiki salteatuak orburuekin eta borrajekin, kardorekin arrautzako gorringo eta lur sagar kremarekin

    24,50
  • Arranparrilan egindako sasoiko barazkiak eta “romesco” suabea

    17,50
  • Uso bi egosketan, gaztaina purearekin eta bere barruko tosta

    27’50

Hasierako Platerak

Lasikoak

SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)

  • Abakandoen salpikoia, beraren koraleko ozpin-olioarekin eta baratxuri maionesarekin

    34,00
  • “Carrasco” ezkur urdaiazpiko 100% iberiarra eta / edo solomo iberiarra

    25,00 / 23,00
  • Etxeko foie mi-cuita, mertxika konpotarekin eta tostekin

    18,50
  • Gazitutako antxoak eta hegaluze mendreska morroi piperrekin errea eta piperminak

    17,50
  • Pikillo piper konfitatuak

    13,50
  • Arroza txirlarekin bertan egina (20 minutu)

    26,50
  • Olagarroa parrillan, patata hautsi, iberiarra papada, borraja saltsa eta piperrantxaren emulzioa

    21,50

Gure

ITSASKIAK

ITSASKIAK (BEZa BARNE)

  • Ostrak naturalak

    Unitatea 4,50
  • Kantauriko misera, arranparrilan

    Kg 84,00
  • Galiziako txirla finak zartaginean

    35,50
  • Huelvako izkira zuria, plantxan

    28,50

Gure

ARRAINAK

PARRILLAN PRESTATUTAKO ARRAINAK (BEZa BARNE)

  • Legatz kokotxak

    33,00
  • Erreboilo basatia

    Kg 84,00
  • Txalupa mihiarrai

    Kg 96,00
  • Bisigua

    Kg 94,00
  • Zapo beltza

    28,50

ETA GAINERA

  • Legatz solomoa, kokotxa eta txirlekin

    32,50
  • Legatz zatiak, arrautza-irinetan pasatuta, piper morro erreekin

    25,00
  • Legatz kokotxak, arrautza-irinetan pasatuta edo pil-pil erara

    33,00

Gure

HARAGIAK

Haragiak (BEZa BARNE)

  • Idi azpizuna, perretxiko eta barazki “gisatuekin”

    25,50
  • “Luismi premium” idi txuleta arranparrilan

    Kg 53,50
  • Foie errea arranparrillan , baratxuri zopa perretxikoekin eta patata kremarekin

    24,50

Gure

POSTREAK

POSTREAK (BEZa BARNE)

  • Torrija karamelatua, antigua erara, kafesne izozkiarekin

    8,50
  • Gure txokolatezko postrea , jogurt izoztua eta jengibre kremarekin

    8,50
  • Kremasko hostopila, sagar kompota eta albertxiko culisa hur izozkiarekin

    8,50
  • Tolosako teilak eta zigarrilloak

    8,50
  • Mojito sorbetea

    8,50
  • “Pastor Aramburu” Idiazabal gazta

    9,50