Karta
GURE PLATEREN Karta
Gure platerak prestatzeko, lehengai bikainak hartzen ditugu abiapuntutzat, ekoizle txikiekiko harremana oinarritzat hartuta eta sasoiko produktuen erabilera etxeko arautzat hartuta; hala, sasoiko barazkirik onenak, arrain eta itsaski freskoenak eta haragi esklusiboenak dira gure sukaldaritzaren zutabeak.
SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)
Lagrima illaren arranparrillan, aurrautzako gorringoarekin, urdaiazpiko saldarekin eta tipula toffearekin
39,00€Nafarrako zainzuri freskoak arranparrillan
24,00€Udaberri platera (illarra, babak, zainzurriak, xixak eta patata berria) urdaiazpiko laminaekin eta aurrautzako gorringoarekin
29,00€Temperatura baxuan egindako udaberriko xixen nahaskia
28,50€Legatz solomoa ilar saltsa berdean, zain zuri freskoak eta txirlak
37,00 €
Platos de temporada (iva incluido)
Iberiko xaflaz gozatutako ostrak, azalore-purea eta zigala salda, limoi azalaren olioarekin (4ale)
24,00€
Platos de temporada (iva incluido)
Parrillan egindako hegaluze-zatiak marmitako kremaren gainean eta piperrak
27,00€Hegaluze konfitatua tartar tomate gainean piper mahonesarekin
26,00€Baserriko lekak urdaiazpikoarekin salteatuta, txipiroi zintetik, oliba beltza purea, pinaziak eta patata aparra
22,00€“Korain”eko Txipiroiak parrillan egindakoak egindakoak babarrun fresko kremarekin eta tomate ospinarekin
Unitatea 18,50€“Korain”eko Txipiroiak Pelayo eran salteatuak
31,50€Parrillan egindako sasoiko barazkiak “romeskoarekin”
25,00€
Platos de temporada (iva incluido)
Iberiko xaflaz gozatutako ostrak, azalore-purea eta zigala salda, limoi azalaren olioarekin (4ale)
24,00€Baba txiki salteatuak orburuekin eta borrajekin, kardorekin arrautzako gorringo eta lur sagar kremarekin
27,50€Tudelako orburuak txirlekin saltsa verdean
29,50€
Hasierako Platerak
Lasikoak
SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)
Arrain eta itsaski-zopa tradicionala txirlekin, zapoarekin eta ganba gorriekin
24,00€Abakandoen salpikoia, beraren koraleko ozpin-olioarekin eta baratxuri maionesarekin
38,00€“Carrasco” ezkur urdaiazpiko 100% iberiarra eta / edo solomo iberiarra
32,00 / 28,00€Etxeko foie mi-cuita, abrikot konpotarekin eta tostekin
26,50€Gazitutako antxoak eta hegaluze mendreska morroi piperrekin errea eta piperminak
29,50€Pikillo piper konfitatuak
13,50€Arroza txirlarekin bertan egina (20 minutu)
33,50€Olagarroa parrillan, patata hautsi, iberiarra papada, leka saltsa eta piperrantxaren emulzioa
28,50€Txangurroa “donostiarra” erara
33,00€
Gure
ITSASKIAK
ITSASKIAK (BEZa BARNE)
Kantauriko misera, arranparrilan
110/Kg€Txirla finak zartaginean
38,50€Txirla finak saltsa berdean
38,50€Huelvako izkira zuria, plantxan
33,00€
Gure
ARRAINAK
PARRILLAN PRESTATUTAKO ARRAINAK (BEZa BARNE)
Legatz kokotxak
38,00€Erreboilo basatia
Kg / 110€Txalupa mihiarrai
Kg / 113€Bisigua
Kg / 115€Zapo beltza
38,00€
ETA GAINERA
Legatz solomoa, kokotxa eta txirlekin
39,50€Legatz zatiak, arrautza-irinetan pasatuta, piper morro erreekin
33,00€Legatz kokotxak, arrautza-irinetan pasatuta edo pil-pil erara
38,00€
Gure
HARAGIAK
Haragiak (BEZa BARNE)
I“Premium” Idi azpizuna, pikillo piperrekin eta onddoekin glaseatutako patatak
34,00€“Premium” Idi txuleta arranparrilan
kg71,00€|Bi egosketan egindako “Bresseko” usakumea ,barazki salteatu eta bere barrualdeko patearekin
35,00€“Premium” Idi txuleta nazionala arranparrilan
kg81,00€|Foie errea arranparrillan, baratxuri zopa perretxikoekin eta patata kremarekin
28,50€Azpizun tartara
29,00€
Gure
POSTREAK
POSTREAK (BEZa BARNE)
Torrija karamelatua, antigua erara, kafesne izozkiarekin
10,00€Gure txokolatezko postrea , jogurt izoztua eta jengibre kremarekin
9,50€Kremasko hostopila, sagar kompota eta albertxiko culisa hur izozkiarekin
10,00€Tolosako teilak eta zigarrilloak
9,50€Mojito sorbetea
9,50€Idiazabal gazta naturala eta ketua
13,00€