Karta
GURE PLATEREN Karta
Gure platerak prestatzeko, lehengai bikainak hartzen ditugu abiapuntutzat, ekoizle txikiekiko harremana oinarritzat hartuta eta sasoiko produktuen erabilera etxeko arautzat hartuta; hala, sasoiko barazkirik onenak, arrain eta itsaski freskoenak eta haragi esklusiboenak dira gure sukaldaritzaren zutabeak.
SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)
Lagrima illaren arranparrillan, aurrautzako gorringoarekin, urdaiazpiko saldarekin eta tipula toffearekin
39,00€Nafarrako zainzuri freskoak arranparrillan
24,00€Udaberri platera (illarra, babak, zainzurriak, xixak eta patata berria) urdaiazpiko laminaekin eta aurrautzako gorringoarekin
29,00€Temperatura baxuan egindako udaberriko xixen nahaskia
28,50€Legatz solomoa ilar saltsa berdean, zain zuri freskoak eta txirlak
37,00 €
SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)
Iberiko xaflaz gozatutako ostrak, azalore-purea eta zigala salda, limoi azalaren olioarekin (4ale)
24,00€
SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)
Parrillan egindako hegaluze-zatiak marmitako kremaren gainean eta piperrak
28€Hegaluze konfitatua tartar tomate gainean piper mahonesarekin
27,00€Sasoiko barazki salteatua, txerri Iberiar “Papada” eta txerri oinaren saltsa
26€Baserriko arrautzak eta sasoiko onddo eta perretxikoak nahaskia temperatur baxuetan egindakoak
27,00€
SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)
Iberiko xaflaz gozatutako ostrak, azalore-purea eta zigala salda, limoi azalaren olioarekin (4ale)
24,00€Baba txiki salteatuak orburuekin eta borrajekin, kardorekin arrautzako gorringo eta lur sagar kremarekin
27,50€Tudelako orburuak txirlekin saltsa verdean
29,50€
Hasierako Platerak
Klasikoak
Hasierako Platerak (BEZA BARNE)
Abakandoen salpikoia, beraren koraleko ozpin-olioarekin eta baratxuri maionesarekin
39,00€“Carrasco” ezkur urdaiazpiko 100% iberiarra eta / edo solomo iberiarra
32,00 / 28,00€Etxeko foie mi-cuita, abrikot konpotarekin eta tostekin
26,50€Gazitutako antxoak eta hegaluze mendreska morroi piperrekin errea eta piperminak
30,50€Pikillo piper konfitatuak
13,50€Arroza txirlarekin bertan egina (20 minutu)
33,50€Olagarroa parrillan, patata errea, Iberiarra papada, leka saltsa eta piperrantxaren emulsioa
29,50€Ganba gorri tartara, sasoiko barazki entsalada urdaiazpiko eta tomate urarekin
29€
Gure
ITSASKIAK
ITSASKIAK (BEZa BARNE)
Txangurroa “donostiarra” erara
35,00€Kantauriko misera arranparrilan
105/Kg€Kantauriko Otarrainxka egosia edo arranparrillan
135/Kg€Txirla finak zartaginean
38,50€Txirla finak saltsa berdean
38,50€Huelvako izkira zuria, plantxan
33,00€
Gure
ARRAINAK
PARRILLAN PRESTATUTAKO ARRAINAK (BEZa BARNE)
Legatz kokotxak
39,00€Erreboilo basatia
Kg / 110€Txalupa mihiarrai
Kg / 113€Bisigua
Kg / 115€Zapo beltza
38,00€
ETA GAINERA
Legatz solomoa saltsa berdean kokotxa eta txirlekin
40,50€Legatz zatiak, arrautza-irinetan pasatuta, piper morro erreekin
34,00€Legatz kokotxak, arrautza-irinetan pasatuta edo pil-pil erara
39,00€
Arrain iziztuak geure kabuz sortu ditugu anisakis arasoak dituzten pertsonentzat. Ez izan zalantzarik eta galdetu.
Gure
HARAGIAK
Haragiak (BEZa BARNE)
“Premium” Idi azpizuna, pikillo piperrekin eta onddoekin glaseatutako patata txikiak
34,00€“Premium” Idi txuleta arranparrilan
kg72,00€|Bi egosketan egindako “Bresseko” usakumea, barazki salteatu eta bere barrualdeko patearekin
35,00€Nazionala “Premium” Idi txuleta arranparrilan
kg82,00€|Foie freskoa errea arranparrillan sasoiko perretxikoekin eta potxa gisatuekin
29,50€Azpizun tartara
29,00€
Letxuga entsalada
7,50€Patata frijituak
7,50€Ogia
2,20€Glutenik gabeko ogia
3,00€
Gure
POSTREAK
POSTREAK (BEZa BARNE)
Torrija karamelatua, antigua erara, kafesne izozkiarekin
10,00€Txokolate parfaita, kakao saltsa, jogurt izozkia eta hautsitako hur galleta
10,00€Kremasko hostopila, sagar kompota eta albertxiko culisa hur izozkiarekin
10,00€Tolosako teilak eta zigarrilloak
9,50€Mojito sorbetea
9,50€Idiazabal gazta naturala eta ketua
13,00€