Gure Karta

Karta

GURE PLATEREN Karta

Gure platerak prestatzeko, lehengai bikainak hartzen ditugu abiapuntutzat, ekoizle txikiekiko harremana oinarritzat hartuta eta sasoiko produktuen erabilera etxeko arautzat hartuta; hala, sasoiko barazkirik onenak, arrain eta itsaski freskoenak eta haragi esklusiboenak dira gure sukaldaritzaren zutabeak.

SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)

  • Lagrima illaren arranparrillan, aurrautzako gorringoarekin, urdaiazpiko saldarekin eta tipula toffearekin

    39,00
  • Nafarrako zainzuri freskoak arranparrillan

    24,00
  • Udaberri platera (illarra, babak, zainzurriak, xixak eta patata berria) urdaiazpiko laminaekin eta aurrautzako gorringoarekin

    29,00
  • Temperatura baxuan egindako udaberriko xixen nahaskia

    28,50
  • Legatz solomoa ilar saltsa berdean, zain zuri freskoak eta txirlak

    37,00

SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)

  • Iberiko xaflaz gozatutako ostrak, azalore-purea eta zigala salda, limoi azalaren olioarekin (4ale)

    24,00

SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)

  • Parrillan egindako hegaluze-zatiak marmitako kremaren gainean eta piperrak

    28
  • Hegaluze konfitatua tartar tomate gainean piper mahonesarekin

    27,00
  • Sasoiko barazki salteatua, txerri Iberiar “Papada” eta txerri oinaren saltsa

    26
  • Baserriko arrautzak eta sasoiko onddo eta perretxikoak nahaskia temperatur baxuetan egindakoak

    27,00

SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)

  • Iberiko xaflaz gozatutako ostrak, azalore-purea eta zigala salda, limoi azalaren olioarekin (4ale)

    24,00
  • Baba txiki salteatuak orburuekin eta borrajekin, kardorekin arrautzako gorringo eta lur sagar kremarekin

    27,50
  • Tudelako orburuak txirlekin saltsa verdean

    29,50

Hasierako Platerak

Klasikoak

Hasierako Platerak (BEZA BARNE)

  • Abakandoen salpikoia, beraren koraleko ozpin-olioarekin eta baratxuri maionesarekin

    39,00
  • “Carrasco” ezkur urdaiazpiko 100% iberiarra eta / edo solomo iberiarra

    32,00 / 28,00
  • Etxeko foie mi-cuita, abrikot konpotarekin eta tostekin

    26,50
  • Gazitutako antxoak eta hegaluze mendreska morroi piperrekin errea eta piperminak

    30,50
  • Pikillo piper konfitatuak

    13,50
  • Arroza txirlarekin bertan egina (20 minutu)

    33,50
  • Olagarroa parrillan, patata errea, Iberiarra papada, leka saltsa eta piperrantxaren emulsioa

    29,50
  • Ganba gorri tartara, sasoiko barazki entsalada urdaiazpiko eta tomate urarekin

    29

Gure

ITSASKIAK

ITSASKIAK (BEZa BARNE)

  • Txangurroa “donostiarra” erara

    35,00
  • Kantauriko misera arranparrilan

    105/Kg
  • Kantauriko Otarrainxka egosia edo arranparrillan

    135/Kg
  • Txirla finak zartaginean

    38,50
  • Txirla finak saltsa berdean

    38,50
  • Huelvako izkira zuria, plantxan

    33,00

Gure

ARRAINAK

PARRILLAN PRESTATUTAKO ARRAINAK (BEZa BARNE)

  • Legatz kokotxak

    39,00
  • Erreboilo basatia

    Kg / 110
  • Txalupa mihiarrai

    Kg / 113
  • Bisigua

    Kg / 115
  • Zapo beltza

    38,00

ETA GAINERA

  • Legatz solomoa saltsa berdean kokotxa eta txirlekin

    40,50
  • Legatz zatiak, arrautza-irinetan pasatuta, piper morro erreekin

    34,00
  • Legatz kokotxak, arrautza-irinetan pasatuta edo pil-pil erara

    39,00

Arrain iziztuak geure kabuz sortu ditugu anisakis arasoak dituzten pertsonentzat. Ez izan zalantzarik eta galdetu.

Gure

HARAGIAK

Haragiak (BEZa BARNE)

  • “Premium” Idi azpizuna, pikillo piperrekin eta onddoekin glaseatutako patata txikiak

    34,00
  • “Premium” Idi txuleta arranparrilan

    kg72,00|
  • Bi egosketan egindako “Bresseko” usakumea, barazki salteatu eta bere barrualdeko patearekin

    35,00
  • Nazionala “Premium” Idi txuleta arranparrilan

    kg82,00|
  • Foie freskoa errea arranparrillan sasoiko perretxikoekin eta potxa gisatuekin

    29,50
  • Azpizun tartara

    29,00
  • Letxuga entsalada

    7,50
  • Patata frijituak

    7,50
  • Ogia

    2,20
  • Glutenik gabeko ogia

    3,00

Gure

POSTREAK

POSTREAK (BEZa BARNE)

  • Torrija karamelatua, antigua erara, kafesne izozkiarekin

    10,00
  • Txokolate parfaita, kakao saltsa, jogurt izozkia eta hautsitako hur galleta

    10,00
  • Kremasko hostopila, sagar kompota eta albertxiko culisa hur izozkiarekin

    10,00
  • Tolosako teilak eta zigarrilloak

    9,50
  • Mojito sorbetea

    9,50
  • Idiazabal gazta naturala eta ketua

    13,00
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.