Karta
GURE PLATEREN Karta
Gure platerak prestatzeko, lehengai bikainak hartzen ditugu abiapuntutzat, ekoizle txikiekiko harremana oinarritzat hartuta eta sasoiko produktuen erabilera etxeko arautzat hartuta; hala, sasoiko barazkirik onenak, arrain eta itsaski freskoenak eta haragi esklusiboenak dira gure sukaldaritzaren zutabeak.
SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)
Iberiko xaflaz gozatutako ostrak, azalore-purea eta zigala salda, limoi azalaren olioarekin (4 ale)
24,00€Lagrima illaren arranparrillan, aurrautzako gorringoarekin, urdaiazpiko saldarekin eta tipula toffearekin
38,00€Nafarrako zainzuri freskoak arranparrillan
22,50€Udaberri platera (illarra, babak, zainzurriak, xixak eta patata berria) urdaiazpiko laminaekin eta aurrautzako gorringoarekin
28,00€Temperatura baxuan egindako udaberriko xixen nahaskia
27,50€Legatz solomoa ilar saltsa berdean, zain zuri freskoak eta txirlak
37,00 €
Platos de temporada (iva incluido)
Iberiko xaflaz gozatutako ostrak, azalore-purea eta zigala salda, limoi azalaren olioarekin (4ale)
24,00€Parrillan egindako sasoiko barazkiak txipiroi zintekin eta “romesco”
23,00€Onddoak arranparrillan baratxuri zopa gainean, patata krema, baserriko arrautza gorringoa eta pinaziak
32,00€
Platos de temporada (iva incluido)
Parrillan egindako hegaluze-zatiak marmitako kremaren gainean eta piperrak
27,00€Hegaluze konfitatua tartar tomate gainean piper mahonesarekin
26,00€Baserriko lekak urdaiazpikoarekin salteatuta, txipiroi zintetik, oliba beltza purea, pinaziak eta patata aparra
22,00€“Korain”eko Txipiroiak parrillan egindakoak egindakoak babarrun fresko kremarekin eta tomate ospinarekin
Unitatea 18,50€“Korain”eko Txipiroiak Pelayo eran salteatuak
31,50€Parrillan egindako sasoiko barazkiak “romeskoarekin”
25,00€
Platos de temporada (iva incluido)
Iberiko xaflaz gozatutako ostrak, azalore-purea eta zigala salda, limoi azalaren olioarekin (4ale)
24,00€Parrillan egindako sasoiko barazkiak txipiroi zintekin eta “romesco”
23,00€Onddoak arranparrillan baratxuri zopa gainean, patata krema, baserriko arrautza gorringoa eta pinaziak
32,00€
Hasierako Platerak
Lasikoak
SASOIKO PLATERAK (BEZa BARNE)
Abakandoen salpikoia, beraren koraleko ozpin-olioarekin eta baratxuri maionesarekin
38,00€“Carrasco” ezkur urdaiazpiko 100% iberiarra eta / edo solomo iberiarra
29,00 / 26,00€Etxeko foie mi-cuita, abrikot konpotarekin eta tostekin
26,00€Gazitutako antxoak eta hegaluze mendreska morroi piperrekin errea eta piperminak
29,50€Pikillo piper konfitatuak
13,50€Arroza txirlarekin bertan egina (20 minutu)
33,50€Olagarroa parrillan, patata hautsi, iberiarra papada, leka saltsa eta piperrantxaren emulzioa
28,50€Txangurroa “donostiarra” erara
33,00€
Gure
ITSASKIAK
ITSASKIAK (BEZa BARNE)
Kantauriko misera, arranparrilan
Kg€Galiziako txirla finak zartaginean
35,50€Galiziako txirla finak saltsa berdean
35,50€Huelvako izkira zuria, plantxan
33,00€
Gure
ARRAINAK
PARRILLAN PRESTATUTAKO ARRAINAK (BEZa BARNE)
Legatz kokotxak
37,00€Erreboilo basatia
Kg / €Txalupa mihiarrai
Kg / €Bisigua
Kg / €Zapo beltza
36,50€
ETA GAINERA
Legatz solomoa, kokotxa eta txirlekin
37,00 €Legatz zatiak, arrautza-irinetan pasatuta, piper morro erreekin
32,00€Legatz kokotxak, arrautza-irinetan pasatuta edo pil-pil erara
37,00€
Gure
HARAGIAK
Haragiak (BEZa BARNE)
I“Premium” Idi azpizuna, pikillo piperrekin eta onddoekin glaseatutako patatak
34,00€“Premium” Idi txuleta arranparrilan
kg69,00€|Bi egosketan egindako “Mont Royaleko” usakumea bere barrualdeko patearekin
34,00€“Premium” Idi txuleta nazionala arranparrilan
kg77,00€|Foie errea arranparrillan, baratxuri zopa perretxikoekin eta patata kremarekin
28,50€Azpizun tartara
29,00€
Gure
POSTREAK
POSTREAK (BEZa BARNE)
Torrija karamelatua, antigua erara, kafesne izozkiarekin
9,50€Gure txokolatezko postrea , jogurt izoztua eta jengibre kremarekin
9,50€Kremasko hostopila, sagar kompota eta albertxiko culisa hur izozkiarekin
9,50€Tolosako teilak eta zigarrilloak
8,50€Mojito sorbetea
9,00€Idiazabal gazta naturala eta ketua
11,00€Marrubiak, marakuya krema, mamia izozkia eta marrubi eta txakolinarekin infusioa
9,50€