Guri buruz

Buruz

Guri

Donostiako alde zaharrean kokatutako jatetxe historikoa, 1956ean sortua eta 2012ko udaz geroztik Pablo Loureiro Rodil sukaldariak kudeatua.

Pablo Loureiro Rodil

Ostalaritzako tradizioa duen sukaldari honek Donostiako “Rodil” jatetxe famatuan hasi zuen bere ibilera. Haren aitonak sortu eta geroago haren gurasoek zuzendutako jatetxe horretan xurgatu zituen, txiki-txikitatik, Euskal sukaldaritza tradizionalaren errezetak. Horren ostean, Branka jatetxeko sukaldeko burua izan zen, Donostiako gastronomiaren erreferente bihurtuz; 2012. urtearen erdian, bere jatetxe propioa zuzentzeko eta euskal sukaldaritza tradizionalaren inguruan duen ikuspegia garatzeko gogoak bultzatuta, “bere” proiektu profesionalari heldu zion bere ematze Begoña Arenasekin batera.
.

Pablo Loureiro

bokaziozko sukaldaria

Pablo Loureirok plater tradizional “eguneratuak” prestatzen ditu; hala, sukaldaritza horretan, produktuaren bikaintasunari egur-ikatzaren parrillak ematen dituen aroma eta zaporeak gehitzen zaizkio, horixe baita jatetxearen bereizgarria.

Paregabeak

Pintxo

Urola Jatetxeak askotariko pintxo tradizional hotzak eskaintzen ditu bere barran, eta baita pintxo klasikoen eta sasoiko pintxoen karta bat ere; horiek unean bertan prestatzen dira, hainbat jatorri-deituratako ardo aukeratuekin batera jateko. Jatetxe gisa, gure asmoa da bezeroa “etxean bezala” sentitu dadila, gure giza taldeari esker eta xehetasun guzti-guztiak zaintzeari esker.

0

Mahai

0

Plaza

0

Sariak

0

Erreferenzia

Erreserba ezazu

Zure mahaia

Mahai bat erreserbatzeko edo edozein kontsulta egiteko, email bat bidal diezagukezu info@casaurolajatetxea.es helbidera edo ondorengo formularioa bete